Prešov v názve už bez Farmakolu

22.12.2003 Celý región

Hádzanársky klub ŠK Farmakol Tatran Prešov zmenil názov. Z pôvodného pomenovania vypadla firma Farmakol. \"Začiatkom decembra sme v ŠK Farmakol Tatran Prešov ...
Hádzanársky klub ŠK Farmakol Tatran Prešov zmenil názov. Z pôvodného pomenovania vypadla firma Farmakol. \"Začiatkom decembra sme v ŠK Farmakol Tatran Prešov navyšovali základné imanie finančným vkladom na 55 miliónov slovenských korún.

Pri tejto príležitosti sme zmenili aj názov spoločnosti. Od utorka 16. decembra 2003 znie nový názov klubu Tatran Prešov spoločnosť s ručením obmedzeným.

Na ihriskách súperov si hlásatelia väčšinou robotu zjednodušujú. Často uvádzali len, že hrá Farmakol Prešov. Dôvodom prečo som inicioval zmenu je, že pred dva a pol rokom som kupoval nielen športovú halu na Baštovej, ale aj značku Tatran Prešov. Druhým dôvodom je to, že túto značku opäť reprezentuje starý dobrý Tatran spred 20 - 30 rokov, ktorý patril medzi špičku vo vtedajšej federálnej republike a ktorý teraz zase hráva na špici spoločnej česko-slovenskej súťaže hádzanárov (HIL). Nemení sa teda právna subjektivita a ani vlastník, \" vysvetlil pre internetové vydanie denníka Korzár dôvody návratu k starému názvu majiteľ klubu Miloslav Chmeliar.
(sita)
 

Vyberte región